Aktuella nyheter

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

Uppstartshelg för tävlingssimmare

  • 27 nov 2017

Välkommen till en uppstartsdag för alla tävlingssimmare. De blir en dag med simning, föreläsningar och samarbetsövningar som avslutas med ett föräldrarmöte. 

Inbjudan finner du här och den gäller för följande grupper:

M1 Svart, M2 Svart, M3 Svart, M3 Röd, U1 Svart, U3 Svart, Simiaden, SumSim, Mästerskapsgruppen

Anmäl er här redan idag! 

SS04 nya elitutvecklare

  • 22 nov 2017

SS04 är mycket glada att kunna presentera Daniel Wramfors som ny ansvarig tränare för mästerskapsgruppen och elitutvecklare i SS04
 
Daniel är 39år och bor i Upplands Väsby med sin fru och sin 2 åriga son.
 
Daniel har jobbat som tränare i 20 år och har under denna tid som tränare coachat simmare till Svenska ungdomsmästare, Svenska Juniormästare och medaljörer på Svenska Seniormästerskapen. Han har även tränat simmare uttagna till Universiaden, Junior-VM, Svenska Juniorlandslaget och Svenska Ungdomslandslaget vid ett flertal tillfällen. Under tiden 2011-2017 var Daniel ansvarig tränare för NIU på Arlanda Gymnasium och elittränare i Väsby Simsällskap. Daniel kommer närmast från en tjänst som cheftränare i saltsjöbadens simklubb.
 
Daniel har även själv en aktiv karriär som simmare och gick på klippans simgymnasium. Han avslutade sin egen karriär i 20 års åldern och börjande redan då som tränare.
 
SS04 vill hälsa Daniel mycket välkommen till SS04.
 
Jonas Hägerhäll
Klubbchef
SS04
 

Årets sista märkesjakt!

  • 13 nov 2017

Lördagen den 25 november arrangeras årets sista märkesjakt i Vasalundshallen. Det är en klubbtävling för alla tekniksimmare. Anmälan finner du här och inbjudan finner du här.

Välkomna!