Aktuella nyheter

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

Verksamhet som vanligt v. 9

  • 27 feb 2012

image: Verksamhet som vanligt v. 9

Simskolan har verksamhet som vanligt under hela vecka 9. I alla grupper är det avslutning.

Nästa vecka (v. 10) startar vårperioden.

Teknikskolan har verksamhet som vanligt under vecka 9.

På gång i SS04 föräldrarförening

  • 17 feb 2012

image: På gång i SS04 föräldrarförening

Snart mitten av februari och tävlingsåret är igång. Vi har suttit i Eriksdalshallen och kollat på UGP i helgen och konstaterar att vi har många duktiga simmare i klubben. Och många bra föräldrar! Flera av er var funktionärer, andra höll upp stämningen på läktaren och vi bidrog med litet frukt till simmarna under tävlingen. Det visade sig att russin var mest uppskattat J

Cecilia och Ulrika

SS04 föräldrarförening månadsbrev

Hälsning från Angelica!

  • 4 feb 2012

image: Hälsning från Angelica!

Hej!

Här kommer en hälsning från Long Island utanför New York, där jag precis har börjat min andra termin på Long Island University Post. Jag trivs väldigt bra på skolan, som tur är, eftersom all min tid tillbringas här: jag bor, pluggar och tränar på campus. När jag väl är ledig brukar jag åka in till New York som bara är en timme bort. Våren har börjat komma hit och vi har påbörjat årets enda toppning, så just nu är det extra bra!

Simningen här ganska annorlunda mot hemma på många sätt, den största skillnaden är nog att det är en lagsport vilket jag tycker är väldigt kul. Vi är ett ganska litet lag, vi är 12 simmare på tre tränare och åtta banor, så det är verkligen gott om plats träningarna och tränarna har koll på allt man gör. Träningarna tycker jag är ganska lika dom hemma, men jag har fått prova en del nya roliga saker som att simma med en boll, simma med skor, hämta tegelstenar från bassängbotten, göra starter med gummiband på land och en hel del annat.

Tävlingarna är oftast bara mot en annan skola och man får poäng för placering så det är ganska likt Seriesim. De är oftast väldigt korta eftersom det bara är två lag med, i höstas tyckte jag att det var väldigt jobbigt att behöva simma tre lopp på mindre än en timme, men jag har vant ganska bra nu, lagom till att säsongen närmar sig slutet... Men jag måste säga att tävlingarna är väldigt roliga även om de är så intensiva, laget gör allt tillsammans; simmar in, simmar av, och när man inte simmar själv så står man och hejar på alla andra hela tiden.

Sen så vill jag önska ett stort Lycka till till alla, hoppas allt går bra i vår, så ses vi i sommar!

Angelica

(Bilden är på vår pool och hela laget efter vår sista hemmatävling)

Grupperna för simskolans vårperiod

  • 1 feb 2012

image: Grupperna för simskolans vårperiod

ligger nu uppe på hemsidan.

Du hittar dem genom att klicka på SIMSKOLA - SIMSKOLA FÖR BARN till höger under GRUPPER klickar du på önskad nivå och sedan MARS 2012.

Anmälan tar vi emot from 13 februari för Baddaren, Sköldpaddan och Pingvinen, och from 14 februari för Fisken, Hajen och Nyb tonåringar.