Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

Information Teknikskolan

• 21 feb 2011

image: Information Teknikskolan

"Tryckfelsnisse"  har varit framme ang. inbjudan till Märkesjakten 12/3. Tävlingen går av stapeln på Lördagen 12/3 - inte söndagen.
Helgen 26-27/2 är det ingen träning, sportlov för Teknikskolans grupper (enl. "Grovplanering för Teknikskolans grupper VT-11")

Inbjudan märkesjakten Lördagen 12 mars

Grovplanering teknikskolan VT11

Två Finaler

• 14 feb 2011

image: Två Finaler

SS04 simmade två finaler i dagens GP tävling i Uppsala. Linda Eriksson kom 4:a på 100 ryggsim på tiden 1.05.28, Veronica Nygren-Holland kom 7:a på tiden 36.22. Carolina Nordin simmade 200 bröstsim på tiden 2.51.22!

Grand Prix Uppsala

• 12 feb 2011

image: Grand Prix Uppsala

Tre nya klubbrekord under första dagens simningar!

Anmälan till simskolans vårperiod

• 10 feb 2011

image: Anmälan till simskolans vårperiod

DAGS ATT ANMÄLA TILL SIMSKOLA VÅRPERIOD 2011

För att inte överbelasta onlineanmälningen på hemsidan har vi valt att dela upp anmälningsstarten på två dagar.

From måndag 14/2 kan anmälan till Baddaren, sköldpaddan och Pingvinen göras.

From tisdag 15/2 kan anmälan till Fisken, Hajen, Prova på Teknik och nybörjar tonåringar göras.

Kanon tid av Linda!

• 6 feb 2011

image: Kanon tid av Linda!

Linda Eriksson hade en riktigt bra simning på 200 ryggsim med det nya personbästat  2.15.41. I finalen placerade hon sig på en 7:e plats och simmade på tiden 2.16.20.

Det blev en 11:e plats för Fredrik Wik på 1500 frisim med tiden 17.00.32

Camilla Svensson simmade till sig en 13:e plats på 800 fr med tiden 9.32.05, hon simmade även 400 frisim på 4.40.52.

Tjejernas lag simmade 4*200 frisim på  8.56.03 och 4*100 frisim på 3.58.89.

Idag söndag simmade Linda Eriksson B-final på 50 rygg och vann B-finalen med tiden 29.58 och kom totalt på en 9:e plats.

Total placerade SS04 sig på en 37:e plats med 28 poäng (4 poäng mer än 2010).