Aktuella nyheter

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

Klartecken för Solnas nya simhal

  • 28 aug 2018

Den 27 augusti beslutade kommunfullmäktige i Solna om genomförandeavtalet och detaljplanen för den nya simhallen vid Ulriksdals idrottsplats i Ritorp. Därmed fick kommunstyrelsen i uppdrag att sätta spaden i jorden för den nya simhallen.

Läs mera på om nya simhallen här

 

Bokning till hösten 2018

  • 21 aug 2018

Hej!

Nu är alla alla höstens grupper i babysimmet, minisimmet och simskolan är stängda för bokning och vi kommer ej ta in fler barn just nu.

Ni som ej fått en plats är välkomna att försöka under vårterminen.

Mvh

Kansliet

Märkesjaktsutbildning

  • 17 aug 2018

SS04 välkomnar samtliga föräldrar till simmare i SS04 från teknikskolan att delta på vår Märkesjaktsutbildning. På denna utbildning får du de grundläggande kunskaperna för att kunna hjälpa till som tidtagare på våra Märkesjakter som vi arrangerar får våra simmare i Teknikskolan.

För inbjudan - klicka här

För anmälan - klicka här

OBS! Sista anmälningsdag är söndagen den 9 september!

Funktionärsutbildning

  • 17 aug 2018

SS04 är i stort behov av din hjälp som funktionär. Att vi har funktionärer i klubben är en förutsättning för att vi ska kunna arrangera tävlingar för våra simmare. Förutom att du hjälper klubben så får du också mycket kunskap om simning.

För att se inbjudan - klicka här

För att anmäla er - klicka här

OBS! Sista anmälningsdag är måndagen den 10 september!

SS04:s Grundutbildning för Ledare

  • 13 aug 2018

Har du fyllt 15 år och är intresserad av att bli ledare inom simsporten? Är du redan ledare inom simsporten, men har ingen utbildning?

Då har du chansen att delta på SS04:s grundutbildning för ledare, som består av 5 kvällar under augusti månad. Denna utbildning är ett första steg mot att bli tränare/idrottsledare i SS04.