Aktuella nyheter

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

Allt flyter

  • 28 dec 2008
SS04 är för första gången med i spelfilm - Allt flyter! Händelserna tilldrar sig i gedigna Solna miljöer såsom Vasalundshallen och Tomtebodabadet. Vårt SS04 märke syns tydligt vid konstsim repetitioner i undervisningbassängen. En komedi om vänskap, fördomar och kärlek till vattnet och dess oanade möjligheter till nya dimensioner i livet.

Resultat Märkesjakten/KM

  • 23 dec 2008

Här kommer resultatlistan för Märkesjakten/KM.

Resultatlista Märkesjakten/KM

Kansliets öppettider i Jul och Nyår

  • 19 dec 2008

From den 24 december kommer vi ha stängt och öppnar igen den 7 januari.

Torsdag 8 januari har vi telefontid kl. 13.00 - 15.00 som vanligt.

SS04 önskar alla en God Jul och Gott Nytt År.

Simskola - januari 09

  • 9 dec 2008

Vi har 3, 12 veckors perioder som sträcker sig över höst- och vårterminen. Vi har alltså en period igång nu som sträcker sig fram tom första veckan i mars. Alltså vår nästa kursstart för simskolan blir andra veckan i mars. Anmälan tar vi emot from 9 februari för Baddaren/Pingvinen och 10 februari för Fisken/Hajen.

 

Märkesjakten och KM

  • 9 dec 2008

Lördagen 20 december kl 16.00 i vasalundshallen, Solna är det stor avslutning för terminen. Märkesjakten för alla simmare i teknikskolan och klubbmästerskap för alla tävlingssimmare i SS04

Under kvällen kommer även SS04 trditionella Luciasim att genomföras och priser kommer att delas ut till åres manliga respektive kvinnliga simmare, bästa poängplockare och du får möjlighet att rösta på årets glädjespridare i SS04.

INBJUDAN MÄRKESJAKTEN
INBJUDAN KM

VÄLKOMNA
SS04

Simmarblogg från Barrauda!

  • 5 dec 2008

Hej alla där hemma!

Nu har vi landat här i Göteborg och några har gått på julmarknaden på Liseberg medans några har simmat in redan ikväll. En god middag blev det och nu gör alla lite olika saker tills 22 då det är läggdags.

Sandra Tysk Karlsson (tränare i klubben) är med i år har startat en simmarblogg, där kan ni gå in och kolla vad som händer nu i Göteborg och sedan andra saker framöver som tävlingar, läger m.m.

SIMMARBLOGGEN

Lovdagar Simskolan Vinterperiod 08/

  • 1 dec 2008

I dokument nedan hittar du Simskolans lovdagar, start och avslutningsdatum för vinterperioden 08/09.

Simskolans Lovdagar