Aktuella nyheter

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

Bavaria Stockholm ny huvudsponsor

  • 7 jun 2012

Bavaria Stockholm satsar på Solna & Sundbybergs sim ungdomarBavaria Stockholm och SS04 är överens om ett samarbete som sträcker sig över resterande säsongen 2012 samt hela 2013. Bavaria Stockholm blir därmed huvudsponsorer till SS04.

Vi ser verkligen fram emot samarbetet, säger Fredrik Ståhl, marknadschef på Bavaria Stockholm. Inom Bavaria Stockholm är vi ca 150 medarbetare vara 80 av oss är verksamma på anläggningen i Solna, bara ett stenkast från Vasalundshallen. Som återförsäljare för BMW och MINI är det vårt fulla fokus att erbjuda ett bemötande och en service i nivå med de förväntningar som finns i samband med så starka varumärken.

Det är viktigt att poängtera att detta inte bara handlar om ett sponsorskap utan ambitionen är att ha ett aktivt samarbete som utvecklar båda parters verksamheter, avslutar Fredrik Ståhl

Bavaria Stockholm kommer att synas på SS04s officiella tävlingsbadmössor och tävlings t-shirts. De kommer även att synas i Vasalundshallen och mer detaljerat i samband med simskolestarten i höst.

Framgångar för SS04 på Simniaden

  • 7 jun 2012

Under helgen den 2-3 Juni simmades final i Simiaden för Stockholm
Vi vill gratulera alla simmare som deltog för sina fina simningar

Ett extra stort grattis till Alexandra Gordon som tog tre guld och ett silver och till Tiffani Segerbrand som tog ett silver och ett brons

Alla resultaten hittar du under tävlingar resultat

Grupperna för simskolans höstperiod

  • 1 jun 2012

Nu finns grupperna för höstens simskola upplagda.

Du hittar dem under SIMSKOLA - SIMSKOLA FÖR BARN - till höger på sidan under GRUPPER väljer du nivån och klickar sedan på AUGUSTI (för att se vardagstidern) /SEPTEMBER (för att se helgtiderna) 2012.

Anmälan tar vi emot from mån 11 juni (Baddaren, Sköldpaddan och Pingvinen) och from tis 12 juni (Fisken, Hajen och Tonåringar).