Aktuella nyheter

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

Många bra resultat på Junior-DM

 • 31 okt 2005
Grattis alla duktiga simmare till ett mycket bra Junior-DM i Eriksdalsbadet 29-30 oktober. Stort grattis till killarna som simmade 4x50 m frisim och 4x50 m medley då de klarade kvaltiden till Junior-SM. Även Kalle Fröberg klarade kvaltiden till JSM på 50 m ryggsim.

Resultat från Junior DM

Inställd Teknikskola

 • 27 okt 2005
Teknikskolan är inställd under vecka 44, höstlovet, d v s 5-6 november. Detta gäller i båda baden: Sundbybergs simhall och Vasalundshallen. I Teknikskolan ingår grupperna: Teknik, Teknik fortsättning och Utmanarna.

Sum Sim Reg och Turebergs Knatte

 • 24 okt 2005
[b]Grattis alla simmare till fina resultat under helgens tävlingar.[/b] I helgen simmades Sum Sim Regionsfinal i Järfälla. Stort grattis till Christoffer Tolj och Kalle Fröberg som tog sig vidare till riksfinalen i Uppsala 26-27/10.

Turebergs Knatte simmades också i helgen. Simmarna gjorde många bra resultat. Det togs flera medaljer samt sattes många personliga rekord.

För fullständig resultatlista se vidare under rubriken Tävlingar/Resultat.

Bilder från Tunafors

 • 20 okt 2005
Nu är bilderna från Tunafors Nationella uppe för er som är nyfikna så är det bara att gå in på fotoalbumet och ta en titt!

Enjoy!

Anmälan til Mälarhöjdens Knatte

 • 18 okt 2005
Nu är det dags att anmäla sig till Mälarhöjdens Knatte. Tävlingen simmas lördagen den 12 november i Bredängsbadet. Arrangemanget är på ett pass, insim 14.00, tävlingsstart 15.00. Älsta klassen är -92 och yngre.

Om du vill vara med på tävlingen måste du maila din anmälan till cissi.enberg@ss04.se Sista anmälningsdagen är onsdagen den 26 oktober.

Mer information om tävlingen hittar du under rubriken Tävlingar, vidare under kalendern.

PM inför helgens tävlingar.

 • 17 okt 2005
PM inför helgens tävlingar hittar du under rubriken: "Ladda hem".

Turebergs Knatte Cup simmas i Sollentuna sporthall sön dagen den 23 oktober.

Sum-Sim reg simmas lör-sön den 22-23 oktober i Jakobsbergs simhall.

Konsten att vara idrottsförälder.

 • 17 okt 2005
Beate Ström-Olsen är gärna med sina barn när de tävlar, men ger inte en massa råd. Det räcker om barnen vet var man är, så kan de själva söka upp föräldern om de behöver hjälp. Beate bor i Mariehäll strax utanför Stockholm. Hennes 12-åriga dotter Carina tränar simning och 14-åriga Helena tränar gymnastik.

Läs hela artikeln i Kommunalarbetaren här.

SS04 Knattesim

 • 11 okt 2005
Nu har resultaten från Knattesimmet kommit. Vänligen se "Tävlingar", Resultat.

Oktobersim

 • 10 okt 2005
Lördagen den 15 oktober arrangerar SS04 klubbtävling i Sundbybergs simhall för alla simmare i Teknik-, Utmanar- och Tävlingsgrupper. Sista anmälningsdag är onsdagen den 12 oktober. Lämna in er anmälningslapp i brevlådan eller anmäl dig via mail till jonas.hagerhall@ss04.se

För mera information om tävlingen, se vidare under rubriken Tävlingar.

[b]Nu finns startlistan till oktobersim under tävlingar, kallender, oktobersim[/b]

Kansliet stängt

 • 10 okt 2005
Kansliet är stängt torsdagen och fredagen den 13-14 oktober. Vanliga öppet tider åter igen vecka 42, måndagen den 17:de.

Warner Cup

 • 10 okt 2005
PM till helgens tävling finns att hämta under rubriken Ladda hem. Tävlingen simmas i två pass: förmiddag och eftermiddag. Odd Spångberg är ansvarig tränare.

Instruktioner för inloggning på hem

 • 5 okt 2005
SS04: s nya hemsida
Adressen till simklubbens nya fina hemsida är: www.ss04.se

Här är det tänkt att du som simmare regelbundet ska gå in och se om det är några nyheter, tävlingar eller annat kul på gång.

Nu är det Du som är ansvarig att ta reda på vad som händer i klubben. Tidigare har det varit så att ett e-brev har skickats ut till dig/dina föräldrar från kansliet, med information om kommande tävlingar, sista anmälningsdag, inställda träningar, träningsläger mm.
I samband med att nya hemsidan nu är klar, kommer dessa e-brev att sluta skickas ut (detta för att både höja träningarnas kompetens och hålla administrativa kostnader nere så vi slipper höja årsavgiften).

All nödvändig information kommer att finnas tillgänglig för dig på www.ss04.se från dina tränare.

Hur du loggar in första gången

Instruktioner till användare av SS04: s hemsida

1. Gå ut på Internet och skriv in webbadressen www.ss04.se och avsluta med enter.
2. Klicka längst ner på vänster sida på LOGGA IN
3. I användarnamns rutan skriver du dina två första bokstäver i förnamnet därefter 3 första bokstäverna i ditt efternamn – ett ord (exempel: Anna Svensson får inloggningsnamn: ansve
4. Lösenord: här fyller du i ditt engångslösenord (som du fått hemskickat via e-post) och avsluta med enter.
5. Nu blir du uppmanad att fylla i ett nytt personligt lösenord – gör det och notera det på ett säkert ställe (om du av någon anledning skulle glömma bort ditt nya personliga lösenord är det bara att kontakta kansliet så kan de ordna fram ett nytt åt dig).
6. Nu är du inloggad och ditt namn kommer att stå högst upp på sidan.

Var kan jag finna information om min tävlingsgrupp på hemsidan?

1. Klicka på verksamhet på hemsidans vänstra sida
2. Välj tävlingsgrupper
3. Längst till höger under rubriken ”grupper” finner du alla klubbens tävlingsgrupper, du väljer din grupp genom att klicka på gruppens namn.
4. Här finner du information om träningsdagar och tider, vilken tränare du har, telefonnummer till tränaren, vilken bassäng träningen sker i osv.

Hur kan jag ladda ner viktig information, tävlings PM och grupplistor mm?

Under fliken ”Mitt konto” längst ner på vänster sida så finns det en rad som heter ”Ladda Hem” här finner du allt som du kan behöva såsom Tävlings PM, årsmötesprotokoll, information om SS04: s organisation, utbildning och varje tävlingsgrupps egna dokument.

Genom att dubbelklicka på önskat dokument så kan du ta del av informationen. Du kan givetvis både spara och skriva ut informationen.

Anmälningar till tävlingar
Målsättningen för SS04 är att du som simmare i framtiden även ska kunna anmäla dig till tävlingar via hemsidan. Detta är på gång men ännu inte genomfört. Vi informerar er givetvis så snart detta går att göra.

Medgivande att publicera bilder och namn på simmare på hemsidan
Vi vill visa hur duktiga våra simmare är och hoppas givetvis att ni inte har något emot att vi lägger ut fina bilder på er och era fina resultat. Vi har bett vår webbmaster att lägga in en liten kryssruta på inloggnings sidan där ni som användare klickar i att ni godkänner att bilder och namn publiceras, vi hoppas att detta blir klart mycket snart. Om ni absolut inte vill figurera på vår hemsida, vänligen maila till jonas.hagerhall@ss04.se

Under fliken fotogalleri kan ni se och läsa om allt roligt som i dagsläget är dokumenterat med bilder. Här tar vi tacksamt emot egna tagna bilder med kort information om vad det gällde (tävling & datum, läger mm) vem som är med på bilden, vad ni gjorde och vad ni tyckte om dagen. Detta mailas till jonna.thomasson@bonetmail.com för publicering.

Är något oklart eller har ni några frågor
Tveka inte utan hör av er till kansliet på telefon: 08-27 14 85 Tävlingsgrupper

Lycka till med inloggningen på SS04: s hemsida!

Sista anmälningsdagen till Sum-Sim

 • 3 okt 2005
Sista anmälningsdagen till Sum-Sim reg/Turebergs Knatte är nu på onsdag, 5/10. Maila din anmälning till cissi.enberg@ss04.se om du vill vara med. Mer information om tävlingarna hitttar du under rubriken Tävlingar, vidare under kalender.

Seriesimskval.

 • 3 okt 2005
Nu på söndag simmar SS04 Seriesimskval i Väsby. Tidigare under året har vi vunnit samtliga deltävlingar, och nu är det dags att visa de andra lagen att vi hör hemma i division 2. Mer information om tävlingen hittar du under rubriken Tävlingar, vidare under kalender.

Lycka till.