Simkunnighetsansvarig SS04

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

  • 15 aug 2017

SS04 är mycket glada att kunna meddela att vår nyanställda simkunnighetsansvarig i SS04 nu är på plats och har börjat jobba i klubben.  Detti Steigerwald Thinsz kommer att vara teamledare för teamkursverksamhet och samordna verksamheten för teamet samt vara verksamhetsansvarig för SS04 simskola.
SS04 hälsa Detti hjärtligt välkommen till SS04

Jonas Hägerhäll
Sportchef
SS04

Detti Steigerwald Thinsz

Detti Steigerwald Thinsz började jobba med simning 2013 på en av den största privata simskolor i Stockholm. Hon gjorde sin simlärare och babysim instruktörs utbildning samma år. Sen dess jobba de hon med alla typen av grupperna från babysim till vuxen crawl samt privatlektioner och skolsim. Utöver detta jobbade hon på simskolans kontor med kundtjänst, administration, schemaläggning, tog hand om och utbildade personalen. 

Som idrottare var simning är viktigt del av Dettis liv trotts att hon har inte tävlat i simning men paddlade kajak på elit nivå sen tävlar i triathlon och kört bland annat Ironman och sprang marathon lopp också.  
Att kunna jobba med simning gör henne väldigt glad för att hon vill jätte gärna ge vidare den frihets känsla som hon känner när hon är i vattnet och simmar. Hon tycker att det är aldrig för sent att lära sig simma och alla kan lära sig att simma.

Som simkunnighetsansvarig i klubben tycker hon att den viktigaste är att ge möjligheten till alla att lära sig simma med den bästa förutsättningar och skapa ett tryggt och lärorikt simskola miljö för båda barn och vuxna och så klart för alla ledare som jobbar i kursverksamhet.