SS04 nya talangutvecklare

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

  • 3 aug 2017

SS04 är mycket glada att kunna meddela att nu är vår nya talangutvecklare på plats och har börjat jobba i SS04 till klubben, Joanna Hanner.  Joanna kommer att vara ansvarig för SS04 teknikskola och vara tränare i klubben.
SS04 hälsa Joanna hjärtligt välkommen till SS04

Jonas Hägerhäll
Sportchef
SS04

 

Joanna Hanner har simmat på nationell elitnivå för Södertörns Simsällskap med sin bästa individuella merit som är ett brons på 800m frisim vid JSM i långbana. Hon har även simmat fyra år vid Cleveland State University i Ohio, USA, där hon fick chansen att simma de Amerikanska Mästerskapen vid flera tillfällen.
 
Joanna har en kandidatexamen i "Communication Management and Organizational Leadership" från Cleveland State University samt en kandidatexamen i "Idrottsvetenskap med inriktning Tränarskap" från Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH) i Stockholm. Hon har tidigare jobbat deltid som simtränare till barn och ungdomar i åldrarna 6- till 18 år samt för vuxna i alla åldrar från både nybörjare- och master nivå. Under de senaste åren har Joanna studerat vid GIH samtidigt som hon jobbat deltid som tränare, receptionist vid en gymkedja och säljare/inköpare för en sportbutik. Joanna har även varit styrelsemedlem för ett ungt förbund där hon arrangerat projekt så som ungdomsläger och bestigning av Kebnekaise samt jobbat med rekrytering, mötesplanering och sponsring.  

Simning har varit en del av Joannas liv så länge hon kan minnas och även om intresset för att simma gått upp och ner så har intresset för simsporten alltid varit stark. Efter sim-karriären avslutades för drygt fyra år sedan så började hon med triathlon och har genomfört en Iron Man. Nuförtiden tränar hon främst Swimrun och tycker det är toppen att kunna kombinera simning med en annan träningsform så som löpning. "Att ha kul, må bra och känna en glädje i det man gör" är viktigast för Joanna idag och detta är något hon hoppas kunna applicera i sitt arbete i klubben.