Ny tränare i SS04

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

  • 23 nov 2016

image: Ny tränare i SS04

SS04 är mycket glada att kunna meddela att vi har rekryterat en ny tränare till klubben, Justin Shields. Justin kommer att börja jobba hos oss i Januari 2017. Under VT17 kommer han att vara med som tränare i flera olika grupper för att lära känna verksamheten samt  vara tränare på Solna Gymnasium, NIU simning.

SS04 hälsa Justin hjärtligt välkommen till SS04

Jonas Hägerhäll
Sportchef
SS04
 

Justin Shields  har deltagit i bland annat NCAA Nationals och State Championships i USA, medan representerade olika simklubbar till exempel Cheektowaga Stingrays (New York), Macomb Marlins, Anchor Bay och Wayne State University i Detroit Michigan som en aktiv idrottare.  Han var även lagkapten i flera tillfälle och hans bästa simsätten var frisim och fjärilsim.
 
Justin har en Bachelors degree i Criminalogy och har alltid varit idrottsintresserad med olika utbildningar inom idrott och simning också.  Han har tidigare jobbat som simtränare i USA på både klubb, high school och universitets nivå där han jobbade som assisterande simtränare till University of Indianapolis.  Mest nyligen har Justin jobbat i Stockholms Polisens IF Simförening där han hade ansvar för elitverksamheten.  Under Justins tid hos SPIF har klubben haft en stor utveckling på elitsidan som har noterats på stora mästerskapstävlingar.
 
Justin älskar simning och tycker att det är viktigt att våga i den här idrotten, och hittar nya gränser. "Push the limits." Simningen kan ge mycket - så mycket mer än man tror. Förutom vänner, gemenskap och en känsla av att ha uppnått något kan simningen öppna dörrar man inte trodde fanns.  "Jag hoppas att kunna sprida denna "simspirt" och skapa både en rolig och utmannande tränings miljö i SS04!"- säger Justin.