Bavaria Stockholm ny huvudsponsor

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

  • 7 jun 2012

Bavaria Stockholm satsar på Solna & Sundbybergs sim ungdomar



Bavaria Stockholm och SS04 är överens om ett samarbete som sträcker sig över resterande säsongen 2012 samt hela 2013. Bavaria Stockholm blir därmed huvudsponsorer till SS04.

Vi ser verkligen fram emot samarbetet, säger Fredrik Ståhl, marknadschef på Bavaria Stockholm. Inom Bavaria Stockholm är vi ca 150 medarbetare vara 80 av oss är verksamma på anläggningen i Solna, bara ett stenkast från Vasalundshallen. Som återförsäljare för BMW och MINI är det vårt fulla fokus att erbjuda ett bemötande och en service i nivå med de förväntningar som finns i samband med så starka varumärken.

Det är viktigt att poängtera att detta inte bara handlar om ett sponsorskap utan ambitionen är att ha ett aktivt samarbete som utvecklar båda parters verksamheter, avslutar Fredrik Ståhl

Bavaria Stockholm kommer att synas på SS04s officiella tävlingsbadmössor och tävlings t-shirts. De kommer även att synas i Vasalundshallen och mer detaljerat i samband med simskolestarten i höst.

 På det här sättet förankras Bavaria Stockholm i SS04s värdegrund ”En simklubb för alla” som genomsyrar hela klubben. Bavaria Stockholm får därigenom även en maximal spridning av sitt varumärke i alla Stockholms simhallar där SS04 finns representerade. SS04 är i år representerade på alla svenska mästerskapstävlingar hela vägen upp till SM.

Jätteroligt att Bavaria Stockholm ser potential inom föreningslivet och att vi nu kan kicka igång ett samarbete, säger Jonas Hägerhäll, Sportchef SS04.Vi har arbetat ända uppifrån styrelsenivå med att ta nästa steg i SS04s utveckling och att hitta samarbetspartners som kan skapa förutsättningar för SS04 att bli ännu mer framgångsrika, tillägger Jonas.

Målsättningen är att SS04 och Bavaria Stockholm under hösten 2012 ska arrangera en gemensam aktivitet dit alla klubbens medlemmar och aktiva kommer bli inbjudna. Håll utkik på SS04.se

Vi välkomnar Bavaria Stockholm och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete ända in i kaklet!

Funderar du på en ny bil? Här kommer ett första erbjudande till SS04 medlemmar från Bavaria Stockholm

Kontakta sportchef Jonas Hägerhäll så kopplar han ihop dig med SS04:s ansvariga hos Bavaria Stockholm.

För mer information om Bavaria Stockholm och bilarna, se www.bavariastockholm.bmw.se