Utvärdering av inspirationsdag

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

  • 25 sep 2006
I söndags hade vi en inspirationsdag i Sundbybergs simhall där vi gick igenom allt som vi skulle på den effektiva tiden av en timme. Även fast vi var ett lågt antal deltagare och två simlärare, så hann vi med allt och lite till. Ni som inte kunde närvara p.g.a. olika omständigheter hoppas vi ändå går till simhallen med era barn. Några av de viktigaste saker ni bör komma ihåg vid undervisning av era egna barn är att ha kul när ni simmar, berätta varför man gör på ett visst sätt och bekräfta de framsteg de gör.
Ni får väldigt gärna komma och fråga oss simlärare, om det är något ni undrar över kring vad vi gör i simskolan. Här kommer lite av det vi gjorde på inspirationsdagen:

[b]På land: [/b]Armtag, bentag, ryggarmar och uppvärmning.
[b]Vattenvaneövningar: [/b] Andas in ovanför och blåsa ut under vattnet, hoppa som spikar från pallen och bubbla under vattnet.
[b]Simning:[/b] Streamline, bröstsim: bentag med platta och armtag med korv, ryggsim och sjöjungfrusim.
[b]Hoppa och dyka:[/b] Hoppa från pallen, nudda botten med händerna, dyka med spring start och dyka vanligt.

Vi hoppas också kunna ha en till inspirationsdag i period 2 senare i höst och vi kommer då att meddela detta med bättre framförhållning.

Tack till er som deltog och till alla glada föräldrar som varje vecka ger kraft och glädje till de barn som vi får träffa och se utvecklas,

Pauliina Salomaa och Patryk Terävä
Simlärare och simlärarassistent SS04