Göran Linday, nyanställd tränare i

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

  • 3 jul 2006
Göran Linday kommer att förstärka vårt tränarteam fr o m den 7 augusti. Göran har många års erfarenhet som simtränare. Han har jobbat med simning både på hel- och deltid under många år. Tidigare föreningar som han varit anställd i är Södertälje Simsällskap, Stockholmspolisens IF och Järfälla Simsällskap. Dessa föreningar har haft stora framgångar med de simmare som han tagit sig ann.

Göran är bosatt i Mariefred tillsammans med sin familj, Leanne (sjuk- och företagssköterska på Scania i Södertälje) och My -93, som simmar i Södertälje SS. Parallellt med sin halvtidsanställning i SS04 kommer Göran att fortsätta som idrottslärare i Södertälje. I SS04 kommer Göran att ha träning för de högre simgrupperna i föreningen, inte ensam utan i samarbete med Jonas, Kenta, Cissi och Öje.

Som simtränare har Göran många goda kvalitéer men framförallt stort teknikkunnande. Han har dessutom nära till skratt och bjuder ofta på sig själv. Under 70-talet var Göran själv elitsimmare på landslagsnivå och genom dessa erfarenheter kan han nu som tränare dra nytta av den framgång han då hade. Göran har dessutom under sju års tid varit fystränare för Södertälje sportklubb, ishockey.

Vi önskar Göran varmt välkommen till SS04 och vi ser alla fram emot att få börja jobba tillsammans efter sommaren.