Instruktioner för inloggning på hem

Aktuella nyheter från SS04

Här hittar ni alla nyheter och pågående aktiviteter hos oss.

  • 5 okt 2005
SS04: s nya hemsida
Adressen till simklubbens nya fina hemsida är: www.ss04.se

Här är det tänkt att du som simmare regelbundet ska gå in och se om det är några nyheter, tävlingar eller annat kul på gång.

Nu är det Du som är ansvarig att ta reda på vad som händer i klubben. Tidigare har det varit så att ett e-brev har skickats ut till dig/dina föräldrar från kansliet, med information om kommande tävlingar, sista anmälningsdag, inställda träningar, träningsläger mm.
I samband med att nya hemsidan nu är klar, kommer dessa e-brev att sluta skickas ut (detta för att både höja träningarnas kompetens och hålla administrativa kostnader nere så vi slipper höja årsavgiften).

All nödvändig information kommer att finnas tillgänglig för dig på www.ss04.se från dina tränare.

Hur du loggar in första gången

Instruktioner till användare av SS04: s hemsida

1. Gå ut på Internet och skriv in webbadressen www.ss04.se och avsluta med enter.
2. Klicka längst ner på vänster sida på LOGGA IN
3. I användarnamns rutan skriver du dina två första bokstäver i förnamnet därefter 3 första bokstäverna i ditt efternamn – ett ord (exempel: Anna Svensson får inloggningsnamn: ansve
4. Lösenord: här fyller du i ditt engångslösenord (som du fått hemskickat via e-post) och avsluta med enter.
5. Nu blir du uppmanad att fylla i ett nytt personligt lösenord – gör det och notera det på ett säkert ställe (om du av någon anledning skulle glömma bort ditt nya personliga lösenord är det bara att kontakta kansliet så kan de ordna fram ett nytt åt dig).
6. Nu är du inloggad och ditt namn kommer att stå högst upp på sidan.

Var kan jag finna information om min tävlingsgrupp på hemsidan?

1. Klicka på verksamhet på hemsidans vänstra sida
2. Välj tävlingsgrupper
3. Längst till höger under rubriken ”grupper” finner du alla klubbens tävlingsgrupper, du väljer din grupp genom att klicka på gruppens namn.
4. Här finner du information om träningsdagar och tider, vilken tränare du har, telefonnummer till tränaren, vilken bassäng träningen sker i osv.

Hur kan jag ladda ner viktig information, tävlings PM och grupplistor mm?

Under fliken ”Mitt konto” längst ner på vänster sida så finns det en rad som heter ”Ladda Hem” här finner du allt som du kan behöva såsom Tävlings PM, årsmötesprotokoll, information om SS04: s organisation, utbildning och varje tävlingsgrupps egna dokument.

Genom att dubbelklicka på önskat dokument så kan du ta del av informationen. Du kan givetvis både spara och skriva ut informationen.

Anmälningar till tävlingar
Målsättningen för SS04 är att du som simmare i framtiden även ska kunna anmäla dig till tävlingar via hemsidan. Detta är på gång men ännu inte genomfört. Vi informerar er givetvis så snart detta går att göra.

Medgivande att publicera bilder och namn på simmare på hemsidan
Vi vill visa hur duktiga våra simmare är och hoppas givetvis att ni inte har något emot att vi lägger ut fina bilder på er och era fina resultat. Vi har bett vår webbmaster att lägga in en liten kryssruta på inloggnings sidan där ni som användare klickar i att ni godkänner att bilder och namn publiceras, vi hoppas att detta blir klart mycket snart. Om ni absolut inte vill figurera på vår hemsida, vänligen maila till jonas.hagerhall@ss04.se

Under fliken fotogalleri kan ni se och läsa om allt roligt som i dagsläget är dokumenterat med bilder. Här tar vi tacksamt emot egna tagna bilder med kort information om vad det gällde (tävling & datum, läger mm) vem som är med på bilden, vad ni gjorde och vad ni tyckte om dagen. Detta mailas till jonna.thomasson@bonetmail.com för publicering.

Är något oklart eller har ni några frågor
Tveka inte utan hör av er till kansliet på telefon: 08-27 14 85 Tävlingsgrupper

Lycka till med inloggningen på SS04: s hemsida!