Allmänna Villkor

 

Allmänna Villkor

Bekräftelse på bokning.

När du bokar en kurs hos oss skickas alltid en bekräftelse och faktura vid  bokningstillfället till den angivna adressen som finns på medlemskontot. Fakturan förfaller 15:e dagen efter bokningstillfället. Om kursavgiften ej är betald i tid kommer en påminnelsefaktura att skickas och då tillkommer 50 kr i påminnelseavgift.

Vi erbjuder flera betalningssätt:

• Direktbetalning med kort eller internetbank via Payex i samband med bokningen.

• E-postfaktura som innebär att fakturan kommer att finnas tillgänglig på   medlemssidan/kontot under fliken ”Mina Fakturor” .

• På pappersfaktura tillkommer 50 kr i fakturaavgift.

 

Medlemsavgift

Medlemsavgiften för enskild medlem är 250kr, familj 450kr och 0kr för simskolemedlemmar.

Obligatorisk årlig medlemsavgift på 0kr i följande verksamheten: Babysim, Minisim, Simskola och vuxenkurser

Obligatorisk årlig medlemsavgift på 250 kr i följande verksamheter: Medleygrupper, Tävlingsgrupper, Ungdomsgrupper och Motionsgrupper

 

Avbokning

Kursavgift

Vid sen anmälan till kurser så görs inget avdrag på avgiften. 

Avbokning

OBS! Alla avbokningar eller önskemål om byten skall ske via e-post till kansli@ss04.se och är giltiga först när ni fått en bekräftelse på att vi mottagit mailet. Inga avbokningar förmedlas av simlärarna.

  • Plats som avbokas senare än 14 dagar innan kursstart debiteras med 250 kr.
  • Efter första erbjudna kurstillfället debiteras avbokningen med 250kr.
  • Efter andra erbjudna kurstillfället återbetalas ingen kursavgift.
  • Medlemsavgifter återbetalas ej.

• Ovanstående regler gäller oavsett om barnen har varit med på lektionen eller ej.

• Vid avbokning pga. sjukdom/skada där läkarintyg kan uppvisas återbetalas den del av kursavgiften som motsvarar de missade tillfällena minus 250:- i administrationskostnad.

Ändrade tider

Vi kan tvingas ställa in en kurs före kursstart om deltagarantalet är färre än 4st. Ni har då rätt att återfå hela deltagaravgiften.


Vi kan tyvärr varken garantera kompensation eller erbjuda återbetalningar om det blir förseningar eller inställda lektioner på grund av omständigheter som SS04 inte kan råda över, t.ex. strömavbrott eller liknande tekniska funktions- eller hälsovådliga fel på simhallsanläggningen, och inte heller vid situationer av karaktären Force majeure.

Vid läger/tävlingar på annan ort

• Anmälan är bindande.

• Vid sjukdom betalas del av avgiften åter mot uppvisande av läkarintyg. Den del som återbetalas är det som SS04 kan avboka utan att få kostnad för.

• Avanmälan ska göras direkt då personen blir sjuk.

Vid tävlingar

Frånvaro/Strykningar
Om man blir sjuk och inte kan vara med på en tävling måste man meddela ansvarig tränare så snart som möjligt. Det gäller alltid när man inte kan vara med på en tävling, oavsett anledning. Telefon nr till ansvarig tränare framgår av tävlings PM:et. När man uteblir från en tävling utan giltig orsak, får simmaren betala sina egna startavgifter.

Tom bana
Om simmarna inte hör av sig till tränarna med strykning kommer banan bli tom. Flera arrangörer tar ut en straffavgift på 300:- för ”tom bana”. Vid dessa tillfällen debiteras simmarna i efterhand.


Behandling av personuppgifter enligt GDPR
För att underlätta administrationen IT-behandlar vi uppgifter om namn, adress, telefonnummer, personnummer samt vilken verksamhet du deltar i hos oss.
Uppgifterna använder vi också för att återsända information. Om ni vill avböja fortsatt information, vänligen kontakta oss på kansli@ss04.se
GDPR